1. Home
  2. Docs
  3. Introductie
  4. Aanloggen op het platform
  5. Inlogscherm platform

Inlogscherm platform

In dit artikel bespreken we hoe u kan aanloggen op het WAVEDESK-platform.

Om het inlogscherm van het WAVEDESK-platform te bereiken kan u klikken op de link ‘Login’ die u kan terugvinden rechts bovenaan iedere pagina van de WAVEDESK-website.

Wanneer u op deze link klikt komt u automatisch op het inlogscherm van het platform terecht.

Loginscherm WAVEDESK

Om in te loggen op het platform moet u 4 parameters opgeven:

  • Taal: u heeft de keuze tussen Nederlands, Frans en Engels
  • Account: account is de unieke naam van uw omgeving. U heeft de naam van uw account ontvangen bij registratie
  • Login: dit is de unieke identificatie van de gebruiker binnen het platform. Normaal gezien is dit steeds uw email adres
  • Wachtwoord: het wachtwoord is bij registratie een automatisch aangemaakt wachtwoord door het platform, dit wachtwoord kan u binnen het platform aanpassen ter hoogte van uw persoonlijk profiel of ter hoogte van het beheer van het personeel

Geef de verschillende parameters in en klik op ‘Login’ om het platform te betreden. Het platform zal nu de nodige validatie uitvoeren en als de validatie is gelukt komt u automatisch op het hoofdscherm terecht.

Mochten er fouten aanwezig zijn, dan krijgt u hiervan een melding.

Als het inloggen is gelukt zal er automatisch een cookie worden aangemaakt op uw computer met de keuze van de taal, uw account en login. Wanneer u de volgende keer wenst in te loggen zullen deze gegevens automatisch al ingevuld zijn waardoor u enkel uw wachtwoord nog moet opgeven.

Tip: uw login is uniek binnen uw account. Indien u meerdere accounts heeft voor het WAVEDESK-platform dan kan u voor iedere account dezelfde login gebruiken.

Bent u uw wachtwoord vergeten of verloren? Raadpleeg hier het artikel hoe u uw wachtwoord kan resetten.