1. Home
  2. Docs
  3. Introductie
  4. Aanloggen op het platform
  5. Uw wachtwoord resetten

Uw wachtwoord resetten

In het geval u uw wachtwoord bent vergeten of verloren, dan voorziet het platform in de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken. Klik hiervoor op de link ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ die u kan terugvinden onderaan het login scherm van het platform.

Login scherm

U krijgt dan automatisch het onderstaande scherm te zien. Om een nieuw wachtwoord te bekomen moet u beschikken over de naam van uw account en uw login gegevens. Uw login is steeds uw persoonlijk e-mail adres. Vul beide gegevens in en klik op ‘Aanvragen’. Wanneer de opgegeven gegevens correct zijn zal u een mail ontvangen in uw mailbox met een unieke code. De velden in het 2de gedeelte van het scherm komen ook beschikbaar.

Reset wachtwoord

Wanneer u de code heeft ontvangen geeft u deze in in het veld ‘Ontvangen code’. Daarnaast moet u een nieuw wachtwoord ingeven en dit nogmaals bevestigen. Klik hierna op ‘Aanpassen’. Het platform zal nu een controle uitvoeren of de code correct is en of de beide wachtwoorden overeenstemmen. Indien dit het geval is krijgt u een melding dat uw wachtwoord werd aangepast en kan u het scherm sluiten. U kan nu inloggen met uw nieuw wachtwoord.

Waarschuwing: het is belangrijk om het scherm voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet te sluiten na het klikken op ‘Aanvragen’ voor het ingeven van de code. Indien u dit wel doet zal de ontvangen code ongeldig zijn en moet u een nieuwe code aanvragen.