1. Home
  2. Docs
  3. Introductie
  4. Instellingen
  5. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Locatie: Instellingen -> Bedrijfsprofiel

Het beheer van het bedrijfsprofiel laat toe om de algemene parameters van uw bedrijf op te geven. Deze parameters zullen gebruikt worden binnen uw account in de verschillende modules. Hieronder bespreken we de fiche in detail.

Algemeen

Het tabblad algemeen bevat de algemene parameters van uw onderneming. Hier kan u de verschillende gegevens opgeven om uw onderneming te identificeren. Deze gegevens zullen o.a. gebruikt worden bij de afdruk van documenten. Verplichte velden worden weergegeven met een * na de naam van het veld.

Pagina 1 bedrijfsprofiel WAVEDESK

Naast de gewone parameters heeft u ook de mogelijkheid om het logo van uw onderneming op te nemen in uw bedrijfsprofiel. Gebruik hiervoor de knoppen die u kan terugvinden ter hoogte van het veld logo om een bestaand logo te selecteren van uw computer of het aanwezige logo te verwijderen.

Tip: we raden aan om een logo te selecteren in PNG formaat met een transparante achtergrond. Dit zal maken dat het platform uw logo mooi zal opnemen in de documenten die worden aangemaakt door het platform.

Documenten

Het tabblad documenten laat u toe om documenten te integreren die gebruikt zullen worden binnen het platform. Deze documenten kunnen automatisch worden toegevoegd aan mails die u verstuurd. U kan de documenten toevoegen of verwijderen door gebruik te maken van de knoppen die u kan terugvinden rechts van de documentnaam.

Bedrijfsprofiel pagina 2 WAVEDESK

Gelieve enkel documenten in pdf-formaat te integreren zodat deze correct worden opgenomen in de uitgaande mails. U krijgt een indicatie of er reeds een document aanwezig is door het icoon dat u kan terugvinden links van de documentnaam. Bij weergave van een rood kruis is er geen document aanwezig binnen uw account, bij een groen vinkje is het document wel aanwezig.

U heeft de mogelijkheid om de volgende documenten te uploaden:

  • Algemene voorwaarden: de algemene voorwaarden van uw bedrijf
  • Attest 6% btw: document attest 6% btw