1. Home
 2. Docs
 3. Introductie
 4. Navigatie binnen het platform
 5. Structuur hoofdscherm

Structuur hoofdscherm

Structuur van het hoofdscherm

Het hoofdscherm van het platform bestaat uit 4 grote onderdelen die we hieronder bespreken.

Header

De header kan u terugvinden bovenaan het scherm. Deze bevat een aantal snelkoppelingen om naar bepaalde functionaliteiten binnen het platform te navigeren. Hieronder bespreken we de verschillende snelkoppelingen.

Header van het hoofdscherm
 • Mail: deze snelkoppeling laat u toe om rechtstreeks naar uw inbox te gaan binnen het platform. U krijgt een indicatie van het aantal berichten die nog niet werden verwerkt
 • Taken: brengt u rechtstreeks naar het overzicht van uw taken. Het platform geeft hier een indicatie van het aantal taken die vervallen zijn en die opvolging vereisen
 • Telefoongesprekken: brengt u rechtstreeks naar het beheer van uw telefoongesprekken. Hier ook een indicatie van het aantal gesprekken die vervallen zijn
 • Info: geeft het info venster weer van het platform met een indicatie van de versie
 • Chat: laat toe om rechtstreeks te chatten met een medewerker van de helpdesk
 • Profiel: geeft uw avatar weer, uw naam en de naam van uw account. U kan klikken op 1 van deze velden om uw persoonlijk profiel aan te passen
 • Sluiten: zal uw huidige sessie afsluiten en u terugbrengen naar de centrale WAVEDESK-website

Menu

Onder de header kan u het centrale menu terugvinden van het platform. Het menu bevat alle modules die beschikbaar zijn binnen uw account. De structuur zal dus verschillend zijn in functie van de modules die actief zijn binnen uw abonnement.

Menu van het hoofdscherm

Per module binnen het platform kan u een hoofdmenu terugvinden. Om bepaalde functionaliteiten binnen de module te benaderen klikt u op het hoofdmenu waarna u een keuzelijst krijgt van de verschillende onderdelen.

Snelkoppelingen

Aan de linkerzijde van het hoofdscherm kan u een aantal snelkoppelingen terugvinden die we hieronder bespreken. Deze snelkoppelingen zijn steeds aanwezig ongeacht uw abonnement.

Snelkoppelingen hoofdscherm
 • Home: deze snelkoppeling maakt het actieve dashboard zichtbaar in het centrale gedeelte van het hoofdscherm
 • Bedrijven: brengt u naar het beheer van uw bedrijven binnen het platform
 • Contacten: brengt u naar het beheer van uw contacten binnen het platform
 • Agenda: brengt u naar de agenda module binnen het platform
 • Archief: zal uw documentenarchief openen
 • Instellingen: brengt u naar de instellingen van uw account
 • Support: start de geïntegreerde support module op

Tip: u kan de snelkoppelingen verbergen in het hoofdscherm. Hiervoor kan u klikken op het menu-icoon dat u kan terugvinden boven de lijst van de snelkoppelingen.

Centrale gedeelte

Het laatste onderdeel van het hoofdscherm is het centrale gedeelte. Hier geven we de actieve module weer. Deze inhoud zal zich dus aanpassen in functie van de acties die u doet. Na het inloggen op het platform zal hier het dashboard worden weergegeven. Dit is standaard het algemene dashboard. Indien u echter bijvoorbeeld praktisch enkel werkt met de CREDIT module van het platform kan het handig zijn om bij opstart automatisch het dashboard van de CREDIT module weer te geven. Dit kan u aanpassen ter hoogte van uw persoonlijk profiel.

Info: naast het hoofdscherm is er ook nog het journaal. Het journaal komt terug op verschillende locaties binnen het platform ongeacht van welke modules er geactiveerd zijn. Lees hier alles over de werking van het journaal.