1. Home
  2. Docs
  3. Introductie
  4. Navigatie binnen het platform
  5. Werking journaal

Werking journaal

Een onderdeel van het van het platform dat terugkomt in alle modules is het journaal.

Het journaal kan u terugvinden onderaan in de verschillende modules en bestaat uit een aantal tabbladen. Deze tabbladen zijn verschillend per module.

De titel van het tabblad beschrijft de gegevens die worden weergegeven. De gegevens die worden weergegeven zijn steeds in functie van het gegeven dat u hebt geselecteerd in het centrale gedeelte.

In de onderstaande afbeelding kan u hiervan een voorbeeld zien. Hier zijn we aan het werken in de lijst van de bedrijven binnen uw account. Bovenaan krijgt u de lijst van uw bedrijven te zien. Onderaan kan u het journaal zien. In functie van het gekozen bedrijf in het centrale gedeelte zullen de gegevens in het journaal zich aanpassen. Zo krijgt u onderaan enkel de contacten te zien die gelinkt zijn aan het bedrijf dat u hebt gekozen.

Structuur van het journaal

Dezelfde manier van werken hanteren we voor de verschillende tabbladen (in bovenstaande afbeelding contacten, taken, telefoons, …) en dit ongeacht de module waarin u actief bent.

Vanuit een tabblad heeft u ook de mogelijkheid om bepaalde acties uit te voeren. Hiervoor kan u gebruik maken van de actieknoppen die u kan terugvinden rechts op het tabblad. Zo kan u in het tabblad contacten rechtstreeks een contact aanmaken waarbij dit contact automatisch zal gekoppeld worden aan het bedrijf in het centrale gedeelte. De beschikbare actieknoppen is ook afhankelijk van het gekozen tabblad.

Tip: de hoogte van het journaal kan u instellen. Hiervoor kan u gebruik maken van de splitsing die u kan terugvinden tussen het centrale gedeelte en het journaal. U kan de hoogte van het journaal aanpassen door deze splitsing te verslepen. Het platform zal de hoogte van het journaal onthouden voor iedere module individueel zodat u deze niet iedere keer terug moet correct plaatsen. U kan ook het journaal in 1x openen of volledig sluiten door het icoon dat u kan terugvinden rechts naast de titel journaal.

Wenst u meer informatie over de algemene lay-out van het platform. Raadpleeg het artikel ‘Structuur hoofdscherm’ voor alle details.