1. Home
  2. Docs
  3. Introductie
  4. Uw persoonlijke profiel

Uw persoonlijke profiel

In dit artikel bespreken we het beheer van uw persoonlijke profiel.

Uw persoonlijk profiel laat u toe om een aantal opties te configureren voor het gebruik van het platform waaronder het wijzigen van uw wachtwoord, uw profielfoto, het gewenste dashboard bij opstart van het platform en uw mail configuratie.

Om uw persoonlijk profiel te openen kan u klikken op uw naam, foto of account die u kan terugvinden rechts bovenaan binnen het platform.

Shortcut profiel

U krijgt nu het uw profielscherm te zien dat bestaat uit 4 tabbladen.

Algemene parameters

In het tabblad algemene parameters kan u uw persoonlijke basisgegevens aanpassen. Velden die vereist zijn worden weergegeven met een * na de naam. Uw persoonlijke profielfoto kan u toevoegen door gebruik te maken van de 2 knoppen die u kan terugvinden boven de weergave van de foto om een bestaande foto toe te voegen aan het platform of om de aanwezige foto te verwijderen.

Pagina 1 profielscherm WAVEDESK

U heeft ook de mogelijkheid om uw wachtwoord aan te passen door een nieuwe waarde op te geven in het veld wachtwoord.

Info: in het tabblad algemeen heeft u ook de mogelijkheid om uw email adres aan te passen. Verzeker u ervan dat u een uniek email adres gebruikt binnen uw account gezien dit een vereiste parameter is om u te kunnen identificeren. Het platform zal de nodige controles uitvoeren bij het bewaren van uw profiel of dit effectief zo is.

Mail

Het 2de tabblad laat toe om het versturen van email te configureren indien u kiest om email te versturen met uw persoonlijk adres. Standaard zal het platform mails versturen met een algemeen mail adres van het platform. U kan dit echter wijzigen naar uw persoonlijk email adres door de optie eigen mail adres gebruiken om te versturen aan te vinken.

Pagina 2 profielscherm WAVEDESK

Wanneer u deze optie kiest moeten een aantal parameters worden opgegeven zodat het platform toegang krijgt tot uw account. Alle parameters zijn vereist als u deze optie aanvinkt.

  • Mail server: dit is het server adres van uw mail, in het geval van Office 365 is dit smtp.office365.com
  • Poort mail server: dit is de poort die moet gebruikt worden om uitgaande mails te versturen voor uw server. Voor Office 365 is dit 587
  • Naam in mail: dit veld laat u toe om aan te geven welke naam er moet weergegeven worden in de mails die worden verstuurd, dit is de naam die ontvanger krijgt te zien in zijn inbox
  • Mail account: uw mail account bij uw mail service. Dit is meestal gewoon uw mail adres
  • Mail wachtwoord: uw wachtwoord voor uw mail adres

Het platform kan een test mail versturen wanneer u alle parameters heeft opgegeven. Dit laat u toe om na te gaan of de parameters correct zijn opgegeven. Klik hiervoor op versturen test mail. Als alle parameters correct zijn ontvangt u een mail in de inbox van het opgegeven mail adres.

Voorkeuren

Het tabblad voorkeuren laat u toe om aan te geven welk dashboard er automatisch moet weergegeven worden bij het betreden van het platform in het centrale gedeelte. Voor iedere module bevat WAVEDESK een specifiek dashboard. Wanneer u praktisch enkel met de CREDIT module van het platform werkt kan u hier de keuze maken om bij opstart automatisch het dashboard van de CREDIT module automatisch weer te geven.

Pagina 3 profielscherm WAVEDESK

WAVEDESK zal deze optie bij creatie van uw profiel op CRM plaatsen, dit is het standaard dashboard van het platform. Voor meer informatie over de indeling van het hoofdscherm van het platform kan u dit artikel raadplegen.

Handtekening

Het 4de tabblad van uw profiel laat u toe om een afbeelding te integreren binnen uw profiel met uw handtekening. Deze handtekening kan u dan automatisch laten plaatsen op bepaalde aangemaakte documenten binnen het platform. U kan een handtekening selecteren van uw computer of de bestaande handtekening verwijderen door gebruik te maken van de knoppen die u rechts boven de weergave kan terugvinden.

Pagina 4 profielscherm WAVEDESK

Tip: het is aangeraden om voor uw handtekening een transparante PNG afbeelding te gebruiken zodat u geen verkleurde achtergrond krijgt ter hoogte van uw handtekening op de documenten.