1. Home
  2. Docs
  3. Introductie
  4. Wat is WAVEDESK?

Wat is WAVEDESK?

WAVEDESK logo

WAVEDESK is een online SaaS-platform geschikt voor de Belgische markt. Het platform is beschikbaar in 3 talen:

  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

De opbouw van het platform is volledig modulair. De basis van het platform is een CRM-module, deze module is actief ongeacht of andere modules actief zijn binnen het platform. Hieronder een overzicht van de verschillende modules die momenteel aanwezig zijn:

CRM

Een volledige CRM-implementatie die u toelaat om uw contacten en bedrijven te beheren. Op ieder niveau kan u taken, telefoongesprekken, bijlagen, … koppelen. Meer informatie over de CRM-module binnen het platform.

CREDIT

De CREDIT-module binnen het platform werd specifiek ontworpen voor de zelfstandige kredietmakelaar. Deze module laat toe alle types van kredieten op een efficiënte manier te beheren met inbegrip van tussenpersonen, commissies, … Deze module bevat ook de mogelijkheid om een portaal aan te bieden voor uw tussenpersonen. Meer informatie over de CREDIT-module binnen het platform.

FINANCIAL

De module FINANCIAL is verantwoordelijk voor alle financiële afhandelingen. Dit gaat van offerte tot en met opvolging van betalingen en koppelingen met verschillende boekhoudsystemen. Meer informatie over de FINANCIAL-module binnen het platform.

INSURANCE

De INSURANCE-module is ideaal voor het beheer van verzekeringspolissen. Net zoals de CREDIT-module kan u hier uw tussenpersonen gaan beheren met de mogelijkheid om commissies op te volgen. Ook hier heeft u de mogelijkheid om een portaal aan te bieden aan uw tussenpersonen. Meer informatie over de INSURANCE-module binnen het platform.

INVENTORY

De INVENTORY-module binnen het platform laat u toe om uw artikelen te beheren. Het platform laat toe om een volledig dynamische artikelfiche aan te maken per groep en deze parameters te gebruiken doorheen het ganse platform. Ondersteuning voor samengestelde artikelen, … Meer informatie over de INVENTORY-module binnen het platform.

PROJECT

Werkt u projectmatig? Dan is de PROJECT-module binnen het platform ideaal voor uw bedrijf. Organiseer alle acties rond projecten. Beheer van ploegen, van visuele planning naar facturatie en financieel. Meer informatie over de PROJECT-module binnen het platform.

BRIDGE

De BRIDGE-module is een specifieke module voor het beheer van weegbruggen. Registreer alle inkomende en uitgaande wegingen met koppeling naar de facturatie. Alle nodige statistieken zijn aanwezig om 100% in orde te zijn met de wetgever. Meer informatie over de BRIDGE-module binnen het platform.

COACH

De COACH-module binnen het WAVEDESK-platform werd specifiek ontworpen voor coaching bedrijven. Deze module laat toe om in combinatie met de CRM-module op een efficiënte manier uw coaching sessies, afspraken en planning van personeel te beheren. Meer informatie over de COACH-module binnen het platform.