Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Module SOLAR

Module voor de automatisering van bedrijfsprocessen rond het plaatsen van zonnepanelen

De module SOLAR bevat een aantal uitbreidingen op het standaard projectbeheer en de standaard planningen binnen het WAVEDESK platform specifiek voor de sector voor zonnepanelen.
Deze functionaliteiten zijn supplementair op de functionaliteiten die aanwezig zijn in de basismodules van het platform.
De bijkomende functionaliteiten binnen deze module breiden we uit in functie van vragen die we ontvangen van prospecten of klanten.

Dashboard

Het dashboard voor de SOLAR module laat toe om specifieke gegevens te raadplegen in 1 oogopslag.
In dit dashboard geven we in eerste instantie een aantal globale cijfers weer zoals het totaalbedrag dat werd verkocht, de totale wattpiek, totaal gefactureerd en totaal openstaand.
Daaronder kan u een overzicht terugvinden van de evolutie opgesplitst per maand van het gekozen jaar.

Als u werkt met vertegenwoordigers krijgt u bijkomend een overzicht te zien van hun prestaties zowel in absolute getallen, percentages en ook hun aandeel in de totale wattpiek.

Dashboard van de SOLAR module binnen het WAVEDESK platform

Aan de rechterzijde geven we een overzicht van de status van de verschillende projecten en beschikt u over een overzicht van uw openstaande taken.

Uitbreiding artikelbeheer

Binnen het artikelbeheer zijn bijkomende functionaliteiten voorzien om te werken specifiek met artikelen rond zonnepanelen.
Zo voorzien we de mogelijkheid om per artikel de wattpiek op te geven en de optie om het artikel al dan niet op te nemen in de margeberekeningen.

Wattpiek als maatstaf

Het gebruik van wattpiek als maatstaf is doorgetrokken binnen alle modules van het platform.
Op deze manier is het mogelijk om wattpiek te gebruiken in de offertemodule om pakketten samen te stellen, commissies te berekenen op wattpiek, …