Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

We zijn verheugd aan te kondigen dat we vanaf heden ondersteuning bieden voor het digitaal ondertekenen van documenten en dit in alle beschikbare platformen.

Hiervoor voorzien we een integratie met het platform van OK!Sign.

Via het platform van OK!Sign kunnen documenten ondertekend worden met de Belgische eID kaart, SMS, itsme of via een aanraakscherm.

Werking

Hoe gaat het in zijn werk

De platformen bevatten specifieke templates voor het digitaal ondertekenen. Dit zijn templates die we gebruiken om de rapporten en de documenten te genereren.

De templates bevatten markeerpunten waar de externe partij moet tekenen. Bij de generatie van het definitieve document vervangen we de markeerpunten in het document door tekenvelden.

De platformen gaan op dat moment het document doorsturen naar OK!Sign ter ondertekening. Van OK!Sign krijgen we de locatie waar de externe partij het document kan ondertekenen.

De platformen bieden ondersteuning om de externe partij automatisch uit te nodigen via e-mail tot het ondertekenen van het document.

Op het moment dat de externe partij het document heeft ondertekend zal dit worden opgenomen in uw WAVEDESK omgeving en krijgt u bijkomend het ondertekende document binnen per mail. Optioneel kunnen automatisch bijkomende acties worden uitgevoerd door het platform bij het ontvangen van het ondertekende document zoals bijvoorbeeld de status van een project van prospect naar goedgekeurd project wijzigen.

Types

Hoe kan er getekend worden

Een document kan rechtsgeldig ondertekend worden op de volgende manieren:

  1. EID kaart
  2. SMS
  3. Itsme
  4. Aanraakscherm
Pricing

Kostprijs

Voor het gebruik van deze module in de WAVEDESK-platformen is er een meerprijs te betalen. ADM-Concept die instaat voor de ondersteuning van de platformen kan wel een kostprijs aanrekenen voor het configureren en opzetten van de koppeling.

Voor het digitaal ondertekenen moet u rechtstreeks bij OK!Sign de nodige credits aankopen.

Heeft u interesse om uw documenten digitaal en rechtsgeldig te laten ondertekenen? Neem dan zeker contact op.