Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Planningen

Overzicht van de beschikbare planningen in het WAVEDESK platform

Het WAVEDESK platform bevat de nodige planningen om de verschillende types van projecten perfect in te plannen en uw personeel en ploegen een duidelijk werkschema aan te bieden o.a. via de mobiele toepassing.
Hieronder kan u een overzicht terugvinden van de verschillende planningen die beschikbaar zijn binnen het platform.

Planning opmeting

De planning van de opmeting laat u toe om de verschillende locaties / werven in te plannen voor uw medewerkers die de opmetingen doen binnen uw organisatie. Door de integratie met de mobiele toepassing heeft iedere individuele opmeter een duidelijk beeld op zijn planning.

Planning van de opmeting binnen het WAVEDESK platform
Eigenschappen

Planning productie

De productieplanning geeft u een overzicht van hoe de verschillende projecten door de verschillende productiestadiums binnen uw bedrijf lopen. U krijgt een sequentieel overzicht te zien van de verschillende productiestadiums en een overzicht per dag van de verschillende projecten die door de verschillende stadiums moeten behandeld worden.

De planning van de productie kan ofwel manueel worden opgemaakt ofwel kan deze automatisch worden aangemaakt door de automatische herplanning die iedere nacht loopt en die rekening zal houden enerzijds met de werktijden geregistreerd op de projecten en anderzijds met de afgesproken plaatsingsdatum binnen de projecten om zo optimaal te kunnen voldoen aan de vastgelegde plaatsingen.

De werktijden op de projecten en de vooruitgang kunnen enerzijds manueel geregistreerd worden via scanners of via de mobiele app of dit kan automatisch gebeuren door het uitlezen van de geregistreerde uren in productie.
Een voorbeeld hiervan is de integratie die we hebben met het dashboard van Reynaflow van Reynaers Aluminium die toelaat om de vooruitgang van de projecten automatisch uit te lezen in het atelier.

Eigenschappen

Planning plaatsing

De planning van de plaatsing laat toe om de projecten die moeten geplaatst worden in te plannen op de verschillende plaatsingsploegen.
Hierbij krijgt u een sequentiële lijst te zien van interne plaatsingsploegen en optioneel leveranciers / onderaannemers die eventueel plaatsingen doen voor u.

Plan de verschillende projecten in en krijg een duidelijk beeld waar eventueel nog capaciteit beschikbaar is door de markering links van de planningsblokken.

U heeft de mogelijkheid om naast het inplannen van projecten ook commentaren toe te voegen aan combinaties van ploegen en dagen zodat u alles in 1 globaal beeld kan raadplegen.

U beschikt over een weergave per week, 2 weken of maand voor een optimale weergave.

In de planning geven we ook collectieve verloven en individuele verloven weer van medewerkers die lid zijn van de plaatsingsploegen zodat u steeds een zicht hebt op de beschikbare medewerkers om de plaatsingen uit te voeren.

Ook beschikt u over de mogelijkheid om materialen te reserveren op projecten en hiervan krijgt u een visuele indicatie op de individuele planningsblokken.

Planning DNV (dienst na verkoop)

De planning van dienst na verkoop laat de verantwoordelijke binnen uw bedrijf toe om de interventies in te plannen voor DNV-projecten of afwerkingen die nog moeten gedaan worden op nog lopende projecten.

Hierbij beschikt de planner over een klassieke kalenderweergave waar filters kunnen geplaatst worden op medewerkers, leveranciers of onderaannemers en ploegen al dan niet weer te geven.

Deze planning bevat ook een integratie met de mobiele toepassing zodat interventies kunnen opgevolgd worden onderweg.

Planning materiaal

De planning van het materiaal geeft u een overzicht van het gebruik van uw materialen op de verschillende projecten.

De reservaties van materiaal kunnen gedaan worden in de planning van de opmeting, plaatsing en dienst na verkoop.
Op deze manier heeft u 1 globaal beeld waar op welke projecten uw materiaal is gereserveerd zodat u dubbele reservaties kunt voorkomen.

Om duidelijk te maken op welke locatie uw materiaal zich zal bevinden bij gebruik binnen projecten geven we op de planningsblokken de locatie (werfadres) weer van het project.